ΑΘΛΗΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Αν σας συναρπάζουν τα θαλάσσια σπορ, μπορείτε να τα χαρείτε και να τα απολαύσετε στις οργανωμένες παραλίες της Πιερίας, όπου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την εξυπηρέτησή σας.

Σας προτείνουμε την κολύμβηση, το αλεξίπτωτο της θάλασσας, το wind-surfing, το θαλάσσιο σκι, το jet ski, το θαλάσσιο ποδήλατο, το κανό, την ιστιοπλοΐα αλλά και πανέμορφες καταδύσεις στο βυθό, με τη βοήθεια έμπειρων δυτών.

Οι περισσότερες παραλίες είναι ομαλές και προσιτές σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα παιδιά. Έχουν πλούσια άμμο και προσφέρονται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια στην θάλασσα και στην άμμο.

Για να ζήσετε από κοντά τις εμπειρίες που προσφέρουν τα παραπάνω αθλήματα, απευθυνθείτε στους αθλητικούς συλλόγους, στους εξειδικευμένους φορείς, καθώς και στα τουριστικά γραφεία που τα διοργανώνουν.

ΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

Απογειωθείτε από το μυθικό Όλυμπο, δίπλα από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στον Παλιό Παντελεήμονα, σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους διαδρόμους απογείωσης της Ευρώπης για αλεξίπτωτο πλαγιάς και αιωροπτερισμό, για να απολαύσετε τη μοναδικότητα του τοπίου πάνω από τα βουνά των Θεών και των Μουσών, τα ιστορικά Μνημεία, τις ατέλειωτες αμμώδεις ακτές και το καταγάλανο Αιγαίο.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 4Χ4

Περιπέτεια και ψυχαγωγία με ένταση για οδήγηση στους δασικούς δρόμους και εξερεύνηση προσφέρονται ιδανικά στον Όλυμπο, στα Πιέρια, στα δάση και στις εκβολές των ποταμών της Πιερίας. Συνδυάζονται ταυτόχρονα με τη γνωριμία και την επαφή με τη μαγευτική φύση, χάρη στις εξορμήσεις με οχήματα παντός εδάφους (Jeep Safari). Μεγάλη ποικιλία διαδρομών για ανεπανάληπτες εμπειρίες θα βρείτε στον Όλυμπο και στα Πιέρια Όρη.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Συναρπαστικό σπορ που χαρίζει έντονες συγκινήσεις, καθώς φέρνει αυτόν που το εξασκεί σε επαφή με τη φύση, γυμνάζοντας και δυναμώνοντας το κορμί και το μυαλό του.

Ζήστε τη μοναδική ικανοποίηση που σας χαρίζει η κατάκτηση της κορυφής στα βουνά της Πιερίας και η επίτευξη του στόχου σας στην καρδιά της φύσης. Αναρριχητικά πεδία θα βρείτε στον Όλυμπο και στα Πιέρια Όρη, καθώς επίσης και στις δύο τεχνητές αναρριχητικές πίστες στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Λιτοχώρου και του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης.

ένας παραδεισένιος προορισμός...

προσφορές

Καλώς ήρθατε στον απόλυτο τουριστικό προορισμό. Στο μπαλκόνι του Θερμαϊκού. Στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Ριβιέρα του Ολύμπου βρίσκεται το camping Olympos Beach. Στις παρυφές του Ολύμπου, μέσα στο πεύκο και πραγματικά δίπλα στη θάλασσα, ή καλύτερα πάνω στη θάλασσα!!!

Το camping  Olympos Beach είναι ένας πραγματικά παραδεισένιος προορισμός που ενδείκνυται είτε για σύντομες διακοπές και αποδράσεις είτε για τις πολυήμερες καλοκαιρινές σας διακοπές.