ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Προορισμοί των εκδρομών είναι οι ακτές και ο υδροβιότοπος της Αλυκής. Στην ίδια περιοχή, σημαντικοί αρχαιολογικοί τόποι που αξίζει να επισκεφθεί κανείς είναι ο νεολιθικός οικισμός του Μαρκυγιάλου, η γειτονική αρχαία Πύδνα και το βυζαντινό επισκοπικό συγκρότημα στη θέση "Λουλουδιές

Οι μετακινήσεις διευκολύνονται από τον παραλιακό οδικό άξονα Ολυμπιακής Ακτής-Κορινού. Στο εσωτερικό, αξίζει τον κόπο να επισκεφθεί κανείς τα Πιέρια Όρη για να θαυμάσει τις φυσικές ομορφιές τους, τα μνημεία και τους φυσικούς οικισμούς ακολουθώντας την εθνική οδο Κατερίνης-Ελασσόνας και τους παράπλευρους δρόμους. 

Στο Ελατοχώρι βρίσκεται οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο, με κεντρική πίστα 2.300 μέτρων, περιφερειακή 4.800 μέτρων και αρχαρίων 250 μέτρων.

Ο αρχαιολογικός τόπος και το μουσείο του Δίου αποτελεί ένα άλλο δημοφιλές σημείο επίσκεψης. Η νότια Πιερία διαθέτει πολλά ιστορικά μνημεία, μεταξύ των οποίων ο αρχαιολογικός τόπος των αρχαίων Λειβήθρων και το Βυζαντινό κάστρο του Πλαταμώνα.

Συνηθισμένος προορισμός είναι τα Μετέωρα με διαδρομή που περνά μέσα από την κοιλάδα των Τεμπών. Επίσης το Πήλιο, ο Βόλος και από εκεί με πλοίο η Σκιάθος.

Προς βορρά, πολύ κοντά βρίσκονται οι αρχαιολογικοί χώροι της Βεργίνας και της Πέλλας, ενώ μόνο 70 χιλιόμετρα απέχει η Θεσσαλονίκη.

ένας παραδεισένιος προορισμός...

προσφορές

Καλώς ήρθατε στον απόλυτο τουριστικό προορισμό. Στο μπαλκόνι του Θερμαϊκού. Στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Ριβιέρα του Ολύμπου βρίσκεται το camping Olympos Beach. Στις παρυφές του Ολύμπου, μέσα στο πεύκο και πραγματικά δίπλα στη θάλασσα, ή καλύτερα πάνω στη θάλασσα!!!

Το camping  Olympos Beach είναι ένας πραγματικά παραδεισένιος προορισμός που ενδείκνυται είτε για σύντομες διακοπές και αποδράσεις είτε για τις πολυήμερες καλοκαιρινές σας διακοπές.