ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Ο ΓΛΑΡΟΣ"

Ήρθε πέρυσι σαν  έκπληξη για να μας ξαφνιάσει ευχάριστα με την πανδαισία γεύσεων που μας προσέφερε.

Ο Γλάρος ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για την Μυκονιάτικη ταβέρνα του Olympos Beach που δεσπόζει ακριβώς πάνω από την θάλασσα στο χείλος του βράχου.

Η διευθυνση του Γλάρου,  με πολύ μεράκι επιμελείται καθημερινά τις αγορές των ψαρικών από την ιχθυόσκαλα της Πλάκας Λιτοχώρου και την Λεπτοκαρυά Πιερίας και Πλαταμώνα. Επίσης συνεργάζεται και με βάρκες για εξεζητημένα ψάρια που τυχόν θελήσετε. Η μαναβική μας γίνεται από ιδιόκτητο  κήπο και ότι δεν έχουν το προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς.

Βασική τους αρχή δεν κρατάμε τίποτε για αύριο. Όλα φρέσκα, όλα της ημέρας. Σε μια ψαροταβέρνα που έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μεσογειακές γεύσεις καθώς και επιλεγμένες ετικέτες από τους καλύτερους αμπελώνες της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Ο εξωτερικός διάκοσμος έχει καθαρά επιρροές νησιώτικες και συγκεκριμένα από την Μύκονο. Δοκιμάστε και το μόνο πρόβλημα που θα σας δημιουργήσει είναι να μη θέλετε να φύγετε από τον Γλάρο!!!

ένας παραδεισένιος προορισμός...

προσφορές

Καλώς ήρθατε στον απόλυτο τουριστικό προορισμό. Στο μπαλκόνι του Θερμαϊκού. Στην πιο μαγευτική τοποθεσία της Ριβιέρα του Ολύμπου βρίσκεται το camping Olympos Beach. Στις παρυφές του Ολύμπου, μέσα στο πεύκο και πραγματικά δίπλα στη θάλασσα, ή καλύτερα πάνω στη θάλασσα!!!

Το camping  Olympos Beach είναι ένας πραγματικά παραδεισένιος προορισμός που ενδείκνυται είτε για σύντομες διακοπές και αποδράσεις είτε για τις πολυήμερες καλοκαιρινές σας διακοπές.